Nieuwe adres: Scheldestraat 2A in Velp

De afgelopen 2 jaar hebben wij met veel plezier gewerkt op onze huidige locatie in de Vijverlaan in Velp. We hebben echter gemerkt dat we in het huidige pand ruimte tekort komen om verder te kunnen groeien als moderne orthodontiepraktijk. Eind 2022 hebben we een ander pand in de Scheldestraat in Velp gevonden dat hiervoor veel meer geschikt is. Ons nieuwe adres na de zomervakantie is Scheldestraat 2A, 6882 NE, Velp. Dit is op de eerste verdieping van het gebouw aan de Scheldestraat in Velp. Parkeren kan hier op de openbare parkeerplaats voor de deur. Wij zijn heel blij dat we op deze mooie locatie verder kunnen bouwen aan onze praktijk!

Route naar het nieuwe adres

De afgelopen maanden hebben we samen met aannemer Rodenburg Zorgoplossingen BV en dentale leverancier en serviceverlener All Dent BV uitgetekend en gepland hoe de nieuwe praktijkruimte eruit moet komen te zien en hoe de verbouwing gaat verlopen. Omdat de ruimte tot nu toe als kantoor gebruikt is, wordt het eerst helemaal leeggehaald en daarna nieuw opgebouwd als orthodontiepraktijk.

De komende maanden zullen we jullie op de hoogte houden van de vorderingen. Na de zomervakantie verwelkomen we jullie graag op onze nieuwe locatie Scheldestraat 2A in Velp in onze gloednieuwe praktijkruimte!