Ervaren orthodontist

Anne is zeer ervaren in orthodontie voor kinderen en volwassenen. Ze heeft ruim ervaring met de moderne behandelmethodes binnen de orthodontie en hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht voor haar patiënten.

De praktijk

Bereikbaarheid

Ortho Velp is gevestigd aan de Scheldestraat in het hart van Velp. De praktijk is zowel met de auto, als de fiets goed te bereiken. Vanaf de afrit van de A12 is het enkele minuten rijden met de auto. Er is een ruime gratis parkeerplaats direct voor het pand. Het Rhedens Rozendaal, Aeres VMBO en Arentheem College Titus Brandsma bevinden zich op enkele minuten fietsen van de praktijk.

Kwaliteitswaarborging

Wij proberen mondzorg te leveren op zeer hoge kwaliteit. Als orthodontist ben je verplicht om nascholing te volgen en je te laten visiteren door collega orthodontisten om je registratie bij de Nederlandse Vereniging voor Orthodontie te behouden. Ook wordt de praktijk regelmatig gekeurd op zorgvuldigheid, onderhoud en hygiëne.

Op deze manier doen wij ons best om voor jou de beste behandeling mogelijk te maken. Dat wil zeggen: een beugelbehandeling op maat volgens de modernste inzichten en in een goed onderhouden hygiënische praktijk.