Anne Cuperus: orthodontist

Ontmoet de orthodontist

Persoonlijke geschiedenis

Ik ben geboren in Groningen, daar heb ik ook op school gezeten. Tijdens die periode wist ik al dat ik orthodontist wilde worden. Ik had hele scheve tanden en was daarom zelf heel blij met de beugelbehandeling die ik als kind onderging. Na mijn middelbare school ben ik daarom eerst tandheelkunde gaan studeren in Leuven (KUL, België) en Nijmegen (Radboud Universiteit). In 2007 ben ik afgestudeerd als tandarts en ben daarna meteen begonnen met de 4-jarige specialisatie tot orthodontist (Radboud Universiteit, Nijmegen). In 2011 ben ik afgestudeerd als orthodontist en aan het werk gegaan in verschillende orthodontiepraktijken als waarnemer en medewerker.

Met heel veel plezier doe ik elke dag mijn best om, samen mijn enthousiaste team, patiënten een mooi en functioneel gebit te geven. Ik vind persoonlijke aandacht voor patiënten heel belangrijk. Daarom probeer ik patiënten bij hun behandeling te betrekken, want alleen samen komen we tot een goed resultaat.

Om tot het best mogelijke resultaat te komen werk ik nauw samen met onder andere de tandartsen, logopedisten en kaakchirurgen in de regio.

Ik zie je heel graag voor een kennismaking en consult in mijn praktijk om te bekijken wat we voor jou of je kind kunnen betekenen.

BIG-nummer

79908830402